Hypotrust komt goed uit de bus in onderzoek Consumentenbond

Hypotrust komt goed uit de bus in onderzoek Consumentenbond

Sinds oktober 2016 zijn banken verplicht automatisch de risico-opslag aan te passen op de renteherzieningsdatum. Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat lang niet alle banken aan deze eis voldoen. Zowel de Elan Plus Hypotheek als de Woon Bewust Hypotheek van Hypotrust springen er beide positief uit!

De Consumentenbond heeft als doelstelling banken automatisch een lagere rente te laten toepassen voor huizenbezitters wanneer zij door (extra) af te lossen in een lagere risicoklasse terechtkomen. Nu gebeurt dit nog vaak op initiatief van de klant. De Autoriteit Financi├źle┬áMarkten (AFM) steunt de Consumentenbond.

Hypotrust voldoet aan de voorwaarden van de Consumentenbond en komt met een aantal hypotheken zelfs goed uit de test.