De Elan Plus Hypotheek verkozen tot meest innovatieve hypotheekproduct 2017

De Elan Plus Hypotheek uitgeroepen tot meest innovatieve hypotheekproduct 2017

Hypotrust is de trotse winnaar in de categorie Innovatie! De Gouden Lotus Awards, een initiatief van InFinance, werden dit jaar voor de tweede keer uitgereikt tijdens de HypoVak 2017. De awards zijn verdeeld in zes categorie├źn: Hypotheekverstrekker, Serviceprovider, Franchiseketen, Woonverzekeraar, Kredietverlener en Innovatie. Hypotrust werd genomineerd in maar liefst twee categorie├źn: Hypotheekverstrekker en Innovatie.

De Elan Plus Hypotheek van Hypotrust is uitgeroepen tot het meest innovatieve hypotheekproduct van 2017. Op dinsdag 30 mei mochten wij de Gouden Lotus Award in ontvangst nemen tijdens de HypoVak. De award werd uitgereikt door HypoVak-dagvoorzitter Diana Matroos en InFinance-hoofdredacteur Alex Klein. Er is gestemd door lezers van InFinance, InFinance.nl, InFinance Daily en leden van de Hypotheek Business Club.

Volgens de resultaten van InFinance krijgt het acceptatieproces van Hypotrust een dikke voldoende. Zaken die vaak werden genoemd door de distributiepartners van Hypotrust zijn: persoonlijkheid, deskundigheid en vooruitstrevend.

We willen graag iedereen bedanken die op ons gestemd heeft!