Hoera, Hypotrust bestaat 25 jaar!

25 jaar Hypotrust

Op 14 mei 1993, precies 25 jaar geleden werd Hypotrust opgericht. De eerste non-bank van Nederland die in samenwerking met lokale en internationale geldverstrekkers hypotheekproducten op de markt zette en distribueerde via een ‘eigen’ netwerk van financieel adviseurs. We kijken terug op een succesvolle kwart eeuw vol mooie samenwerkingen. Hier willen we graag bij stilstaan en ook iets terugdoen voor de medemens.

Al 25 jaar bestendig

We zijn trots op ons 25-jarig bestaan, waarin de hypotheeksector in Nederland ups en downs heeft gekend. De hypotheekmarkt staat nooit stil en moet altijd flexibel omgaan met wetswijzigingen en besluiten vanuit bijvoorbeeld de ECB en AFM. Denk aan de financiële crisis of introductie van het provisieverbod. Juist daarom zijn we trots dat we nog steeds met beide benen op de grond staan en onze bestendigheid hebben bewezen. Ook richting de toekomst.

Hypotrust doneert aan Habitat for Humanity

We vieren 25 jaar Hypotrust op verschillende manieren. We zetten met ons samenwerkende adviseurs, service providers en consumenten in het zonnetje. Maar we willen ook stilstaan bij onze medemens, die onder slechtere woonomstandigheden leeft. We hebben een goed doel gevonden dat hier perfect op aansluit, Habitat for Humanity. Habitat vindt dat iedereen recht heeft op een goed dak boven zijn hoofd. Een eigen huis is de basis voor een gezond en veilig bestaan. Habitat helpt ter plekke kwetsbare doelgroepen een huis te bouwen en zo te werken aan de toekomst.

Hypotrust schenkt € 2.500 aan Habitat ter ere van het 25-jarig bestaan. Met dit bedrag wordt er samen met een gezin een huis gebouwd in Cambodja. We roepen iedereen op om Habitat te steunen door middel van een donatie. Alle beetjes helpen!

Op https://bouwmee.habitat.nl/team/hypotrust lees je meer over het gezin, de bouw van het huis en over doneren.

Bouwt u ook mee?