Vlog: Hypotheekrente 10 of 20 jaar vast?

In samenwerking met Hypotrust maakt Marjam Heemskerk vlogs over alles wat met hypotheken te maken heeft. Iedere zaterdag plaatst zij een nieuwe vlog op haar YouTube kanaal thehappyfinancial. Op Hypotrust.nl lees je de vlogs die ze voor Hypotrust heeft gemaakt.

Hypotheekrente 10 of 20 jaar vast?

Momenteel is veel te doen rondom de hypotheekrente. Geen wonder, want met gemiddeld 2% is deze historisch laag. Maar waar doe je dan goed aan? Is het slim om deze hypotheekrente dan 10 of 20 jaar vast te zetten? In deze video geeft Marjan Heemskerk tips om rekening mee te houden bij het maken van deze keuze.

Over Marjan Heemskerk

Marjan Heemskerk schrijft voor Hypotrust over alles wat met hypotheken te maken heeft. Sinds 2016 blogt en vlogt zij over financiƫn op thehappyfinancial.com. Met haar blogs en vlogs wil zij laten zien dat financiƫn helemaal niet zo saai en ingewikkeld zijn als vaak gedacht wordt, maar juist leuk en interessant als je eenmaal weet waar je moet beginnen. Marjan schrijft zowel vanuit haar persoonlijke ervaringen, maar heeft ook ruim 10 jaar als Register Accountant (RA) gewerkt.