Vlog: Je huis energiezuiniger maken – de voordelen hoe doe je dat?

In samenwerking met Hypotrust maakt Marjam Heemskerk vlogs over alles wat met hypotheken te maken heeft. Iedere zaterdag plaatst zij een nieuwe vlog op haar YouTube kanaal thehappyfinancial. Op Hypotrust.nl lees je de vlogs die ze voor Hypotrust heeft gemaakt.

Je huis energiezuiniger maken – de voordelen hoe doe je dat?

Wat zijn de voordelen van een meer energiezuinig huis? Welke maatregelen kun je nemen om je huis energiezuiniger te maken? Maar ook niet heel onbelangrijk: hoe betaal je die maatregelen? In deze video vertel ik je er meer over.

Over Marjan Heemskerk

Marjan Heemskerk schrijft voor Hypotrust over alles wat met hypotheken te maken heeft. Sinds 2016 blogt en vlogt zij over financiën op thehappyfinancial.com. Met haar blogs en vlogs wil zij laten zien dat financiën helemaal niet zo saai en ingewikkeld zijn als vaak gedacht wordt, maar juist leuk en interessant als je eenmaal weet waar je moet beginnen. Marjan schrijft zowel vanuit haar persoonlijke ervaringen, maar heeft ook ruim 10 jaar als Register Accountant (RA) gewerkt.