Vlog: Uit elkaar gaan – hoe zit het met de hypotheek?

In samenwerking met Hypotrust maakt Marjam Heemskerk vlogs over alles wat met hypotheken te maken heeft. Iedere zaterdag plaatst zij een nieuwe vlog op haar YouTube kanaal thehappyfinancial. Op Hypotrust.nl lees je de vlogs die ze voor Hypotrust heeft gemaakt.

Uit elkaar gaan – hoe zit het met de hypotheek?

Ik hoop dat je het nooit nodig gaat hebben, maar helaas is het wel de realiteit voor eenderde van de stellen: uit elkaar gaan. Hoe zit het dan met je koopwoning en je hypotheek? In deze video bespreek ik de verschillende opties, maar licht ik ook de mogelijke fiscale gevolgen toe.

Over Marjan Heemskerk

Marjan Heemskerk schrijft voor Hypotrust over alles wat met hypotheken te maken heeft. Sinds 2016 blogt en vlogt zij over financiƫn op thehappyfinancial.com. Met haar blogs en vlogs wil zij laten zien dat financiƫn helemaal niet zo saai en ingewikkeld zijn als vaak gedacht wordt, maar juist leuk en interessant als je eenmaal weet waar je moet beginnen. Marjan schrijft zowel vanuit haar persoonlijke ervaringen, maar heeft ook ruim 10 jaar als Register Accountant (RA) gewerkt.