Vlog: Kansen voor starters op de huizenmarkt

In samenwerking met Hypotrust maakt Marjam Heemskerk vlogs over alles wat met hypotheken te maken heeft. Iedere zaterdag plaatst zij een nieuwe vlog op haar YouTube kanaal thehappyfinancial. Op Hypotrust.nl lees je de vlogs die ze voor Hypotrust heeft gemaakt

Kansen voor starters op de huizenmarkt

De kansen voor starters worden er in deze krappe huizenmarkt niet beter op. In deze video geeft Marjan Heemskerk vijf tips zodat je als starter meer kans maakt op jouw droomhuis.

Over Marjan Heemskerk

Marjan Heemskerk schrijft voor Hypotrust over alles wat met hypotheken te maken heeft. Sinds 2016 blogt en vlogt zij over financiƫn op thehappyfinancial.com. Met haar blogs en vlogs wil zij laten zien dat financiƫn helemaal niet zo saai en ingewikkeld zijn als vaak gedacht wordt, maar juist leuk en interessant als je eenmaal weet waar je moet beginnen. Marjan schrijft zowel vanuit haar persoonlijke ervaringen, maar heeft ook ruim 10 jaar als Register Accountant (RA) gewerkt.