Vlog: Hypotheekadvies – Is het verplicht?

In samenwerking met Hypotrust maakt Marjam Heemskerk vlogs over alles wat met hypotheken te maken heeft. Iedere zaterdag plaatst zij een nieuwe vlog op haar YouTube kanaal thehappyfinancial. Op Hypotrust.nl lees je de vlogs die ze voor Hypotrust heeft gemaakt.

Hypotheekadvies – Is het verplicht?

Je gaat een hypotheek afsluiten: is hypotheekadvies dan verplicht? Je zit niet op extra kosten te wachten op het moment dat het niet verplicht is. Maar toch geeft Marjan Heemskerk een aantal voorbeelden waarbij het juist wel verstandig is om hypotheekadvies aan te vragen. En vaak verdien je de kosten van dit hypotheekadvies weer terug door de besparingen die je op lange termijn hierdoor krijgt en een beter op jouw persoonlijke situatie afgestemde hypotheek.

Over Marjan Heemskerk

Marjan Heemskerk schrijft voor Hypotrust over alles wat met hypotheken te maken heeft. Sinds 2016 blogt en vlogt zij over financiƫn op thehappyfinancial.com. Met haar blogs en vlogs wil zij laten zien dat financiƫn helemaal niet zo saai en ingewikkeld zijn als vaak gedacht wordt, maar juist leuk en interessant als je eenmaal weet waar je moet beginnen. Marjan schrijft zowel vanuit haar persoonlijke ervaringen, maar heeft ook ruim 10 jaar als Register Accountant (RA) gewerkt.