Uiterste aanleverdata 2020

De uiterste aanleverdata zijn bekend. Wil je nog een hypotheekaanbod ontvangen in 2020? Of wil je dat jouw bouwdepotdeclaratie nog in 2020 wordt uitbetaald?

Ontvangen hypotheekaanbod in 2020 Wil je nog een hypotheekaanbod ontvangen in 2020? Lever dan uiterlijk 24 december  – via je adviseurs – een compleet en correct dossier aan via Hypotheken Data Netwerk (HDN).

Let op, als he dossier per mail wordt aangeleverd dan is de uiterste aanleverdatum 23 december

Uitbetaling bouwdepot-declaraties in 2020 Wil je dat jouw bouwdepotdeclaratie nog in 2020 wordt uitbetaald? Zorg er dan voor dat deze uiterlijk 12 december bij ons binnen is. Natuurlijk met handtekening en bijbehorende facturen. Rekeningen via de Mijn Omgeving verwerken we 1 werkdag eerder.
Extra terugbetalen in 2020 Wil je nog extra terugbetalen in 2020 en moet deze terugbetaling op de jaaropgave van 2020 staan? Zorg dan dat je dit op uiterlijk 20 december via de Mijn Omgeving hebt geregeld. Let op, dit geldt alleen als jij als klant meer dan 210% van de maandtermijn van de hypotheek overmaakt en het geen hybride- of spaarhypotheek is.

Kies je voor een handmatige overboeking? Dan is de uiterste datum hiervoor 12 december. Ook hiervoor geldt dit alleen als je meer dan 210% van de maandtermijn van de hypotheek overmaakt en het geen hybride- of spaarhypotheek is.

 

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de overige belangrijke data? Neem dan contact op met je adviseur of ons klant contactcentrum via 088 – 205 1580