advies

Er is zo veel om over na te denken wanneer u uw eigen huis gaat kopen. Welke hypotheek past het beste bij uw wensen? En wat als uw wensen in de toekomst veranderen? Een onafhankelijke adviseur kan al uw vragen beantwoorden. En de adviseur kent uw situatie waardoor u een advies krijgt die bij u past.

Hypotrust werkt samen met ruim 1.100 onafhankelijke intermediairs door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een adviseur bij u in de buurt te vinden. Wij controleren dagelijks of de adviseurs die bij ons zijn aangesloten een vergunning hebben bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Alleen met deze vergunning mogen zij leningen adviseren.

Onafhankelijk advies

Het kopen van een huis is waarschijnlijk een van de belangrijkste financiële beslissingen uit uw leven. Daarom is het van groot belang dat u goed advies krijgt over de lening voor uw woning. Wij werken met onafhankelijk financieel adviseurs, omdat zij uw persoonlijke situatie kunnen bekijken en de lening adviseren die het beste bij u past.

Wat kost advies?

Voor onafhankelijk advies betaalt u de financieel adviseur. Dit kan op basis van een uurtarief of een vast bedrag. Dit bedrag kan verschillen per adviseur. Vraag goed naar de kosten voor u kiest voor een adviseur. Via Wie kan mij adviseren? krijgt u ook een indicatie van de kosten per financieel adviseur.