advies

Er is zo veel om over na te denken wanneer je je eigen huis gaat kopen. Welke hypotheek past het beste bij je wensen? En wat als je wensen in de toekomst veranderen? Een onafhankelijke adviseur kan al je vragen beantwoorden. En de adviseur kent je situatie waardoor je een advies krijgt dat bij je past.

Een Hypotrust hypotheek kan worden aangevraagd bij onafhankelijke financieel adviseurs door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een adviseur bij jou in de buurt te vinden.

Onafhankelijk advies

Het kopen van een huis is waarschijnlijk een van de belangrijkste financiële beslissingen uit je leven. Daarom is het van groot belang dat je goed advies krijgt over de lening voor je woning. Wij werken met onafhankelijk financieel adviseurs, omdat zij jouw persoonlijke situatie kunnen bekijken en de lening adviseren die bij je past.

Wat kost advies?

Voor onafhankelijk advies betaal je de financieel adviseur. Dit kan op basis van een uurtarief of een vast bedrag. Dit bedrag kan verschillen per adviseur. Vraag goed naar de kosten voor je kiest voor een adviseur.