over Hypotrust

Hypotrust verkoopt sinds 1993 hypotheken. Toch zijn we geen bank en ook geen bemiddelaar. Wat doen we dan?

Hypotheekverstrekker

Hypotrust creƫert sinds 1993 hypotheken die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. Wij doen dit namens verschillende geldverstrekkers (banken en verzekeraars). Dit kunnen Nederlandse geldverstrekkers zijn, maar ook geldverstrekkers uit het buitenland. Wij adviseren de geldverstrekkers over het product, de rentes en de voorwaarden en bieden deze vervolgens via onafhankelijke adviseurs aan op de markt. De adviseurs moeten wel bij ons aangesloten zijn. Elke geldverstrekker bepaalt zelf welk product zij aanbieden, tegen welk tarief en met welke voorwaarden. Al deze verschillende producten stellen we vervolgens voor jou beschikbaar onder de naam Hypotrust. Door ons brede aanbod is er altijd wel een Hypotrust hypotheek die past bij jouw situatie!

Altijd een adviseur dichtbij

Een Hypotrust hypotheek geeft je dus altijd een uitstekende rente. Maar er is meer: wij werken samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs. De adviseurs werken in heel Nederland, ook bij jou in de buurt. Zij vertellen je alles wat je moet weten om een goede beslissing te kunnen maken. Vind nu een onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt. Het is niet mogelijk voor consumenten om rechtstreeks een hypotheek af te sluiten.

Je beslist zelf

Op deze website vertellen we je van alles: we maken de werkelijkheid niet mooier dan die is. Je kunt dus goed voorbereid met je adviseur gaan praten. Je adviseur zal jouw persoonlijke situatie analyseren en je vertellen wat de mogelijkheden zijn die bij je passen. Daarna maak je, samen met jouw adviseur, een keuze voor een geldverstrekker, een product maar bijvooorbeeld ook welke rentevastperiode het beste bij jou past. Zorg ervoor dat je de beschikbare informatie van het product voor het afsluiten goed leest. Een hypotheek sluit je immers meestal voor een lange periode af en is voor veel mensen de grootste maandelijkse kostenpost. Mocht je onverhoopt toch nog vragen hebben, stel die dan gerust aan jouw adviseur.

Hypotrust bereikt volgende mijlpaal: 100.000e klant

Inmiddels heeft Hypotrust meer dan 100.000 klanten in de portefeuille. Dat betekent 100.000 actieve klanten met een Hypotrust hypotheek.