over Hypotrust

Hypotrust verkoopt sinds 1993 hypotheken. Toch zijn we geen bank en ook geen bemiddelaar. Wat doen we dan?

Hypotheekverstrekker

We benaderen banken en verzekeraars die geld uitlenen. Dit kunnen Nederlandse partijen zijn, maar ook buitenlandse banken en verzekeraars die in Nederland een hypotheek aan willen bieden. We geven ze onze voorwaarden en vragen ze welke leningen ze ons met die voorwaarden kunnen aanbieden. En welke rente ze voor die leningen rekenen. We kiezen de leningen met de laagste rentes en bieden die aan jou aan. Dat doen we onder de naam Hypotrust.

Altijd een adviseur dichtbij

Een Hypotrust hypotheek geeft je dus altijd een uitstekende rente. Maar er is meer: wij werken samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs. De adviseurs werken in heel Nederland, ook bij jou in de buurt. Zij vertellen je alles wat je moet weten om een goede beslissing te kunnen maken. Vind nu een onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt. Het is niet mogelijk voor consumenten om rechtstreeks een hypotheek af te sluiten.

Je beslist zelf

Op deze website vertellen we je alles: we maken de werkelijkheid niet mooier dan die is. Je kunt dus goed voorbereid met je adviseur gaan praten. Je adviseur heeft de opdracht om jouw persoonlijke situatie te analyseren en je te vertellen wat de mogelijkheden zijn die bij je passen. In begrijpelijke taal. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om zelf een goede beslissing te kunnen nemen.

Hypotrust bereikt volgende mijlpaal: 100.000e klant

Inmiddels heeft Hypotrust meer dan 100.000 klanten in de portefeuille. Dat betekent 100.000 actieve klanten met een Hypotrust hypotheek.

Om deze video te bekijken moet u uw cookievoorkeuren aanpassen en minimaal 'Beperkte cookies' accepteren.