over Hypotrust

Hypotrust verkoopt sinds 1993 hypotheken. Toch zijn we geen bank en ook geen bemiddelaar. Wat doen we dan?

Hypotheekverstrekker

We benaderen banken en verzekeraars die geld uitlenen. In Nederland, maar ook in het buitenland. We geven ze onze voorwaarden en vragen ze welke leningen ze ons met die voorwaarden kunnen aanbieden. En welke rente ze voor die leningen rekenen. We kiezen de leningen met de laagste rentes en bieden die aan u aan. Dat doen we onder de naam Hypotrust.

Altijd een adviseur dichtbij

Een Hypotrust hypotheek biedt u dus altijd een uitstekende rente. Maar er is meer: wij werken samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs. De adviseurs werken in heel Nederland, ook bij u in de buurt. Zij vertellen u alles wat u moet weten om een goede beslissing te kunnen maken. Vind nu een onafhankelijke adviseur bij u in de buurt. Het is niet mogelijk voor consumenten om rechtstreeks een hypotheek af te sluiten.

U beslist zelf

Op deze website vertellen we u alles: we maken de werkelijkheid niet mooier dan die is. U kunt dus goed voorbereid met uw adviseur gaan praten. Uw adviseur heeft de opdracht om uw persoonlijke situatie te analyseren en u te vertellen wat de mogelijkheden zijn die bij u passen. In begrijpelijke taal. U krijgt alle informatie die u nodig heeft om zelf een goede beslissing te kunnen nemen.

Hypotrust bereikt volgende mijlpaal: 100.000e klant

In oktober 2017 werd de 100.000e klant in de portefeuille van Hypotrust bijgeschreven. Dat betekent 100.000 actieve klanten met een Hypotrust hypotheek. Lees het volledige persbericht hier.