actuele rentes

Wie geld leent, betaalt rente. Je wilt daarom een rente die scherp is met een rentevastperiode die bij je persoonlijke situatie past. Hier vind je alle actuele Hypotrust rentes

Rentes voor nieuwe klanten

Hieronder vind je de actuele rentes voor de Hypotrust producten die zijn aan te vragen voor nieuwe klanten.

Ben je op zoek naar rentetarieven voor de andere Hypotrust producten? Scroll dan verder op deze pagina naar het kopje Bestaande klanten. Ben je op zoek naar rentelijsten uit het verleden? Stuur dan een mail naar rente@hypotrust.nl.

Rentes voor bestaande klanten

Hieronder vind je een overzicht met de rentetarieven van onze bestaande hypotheekproducten*. Deze producten zijn niet meer aan te vragen voor nieuwe klanten. Weet je niet meer door welke geldverstrekker jouw hypotheek is verstrekt? In jouw offerte of op je bankafschrift staat je geldverstrekker, bijvoorbeeld Quion 9. Ben je op zoek naar een rentelijst uit het verleden? Stuur dan een mail naar rente@hypotrust.nl.

* Fusie binnen Comfort Hypotheek
Per 1 november 2015 zijn binnen de Comfort Hypotheek een aantal B.V.’s samengevoegd. Deze zijn te herkennen aan de verschillende Quion-nummers (zoals Quion 30 B.V.). Vroeger was er per Quion-nummer een andere geldverstrekker. Door overnames van portefeuilles is het momenteel zo dat één geldverstrekker eigenaar van vier verschillende Quion-nummers is. Om alles overzichtelijk te houden, zijn de portefeuilles van Quion 1, Quion 14 en Quion 19 opgenomen in de B.V. van Quion 30.