bestaande hypotheek

U heeft al een Hypotrust hypotheek. Mogelijk heeft u een renteherzieningsaanbod van ons ontvangen. Of misschien heeft u een wijziging op uw huidige hypotheek aangevraagd, zoals een verhoging. In die situaties gelden soms voor u andere tarieven, dan wanneer u een nieuwe hypotheek afsluit. We noemen dit rentetarieven voor bestaande hypotheken.

Hieronder vindt u een overzicht met de rentetarieven van onze bestaande hypotheekproducten*. Bent u op zoek naar een rentelijst uit het verleden? Stuur dan een mail naar marketing@hypotrust.nl.

* Fusie binnen Comfort Hypotheek
Per 1 november 2015 zijn binnen de Comfort Hypotheek een aantal B.V.’s samengevoegd. Deze zijn te herkennen aan de verschillende Quion-nummers (zoals Quion 30 B.V.). Vroeger was er per Quion-nummer een andere geldverstrekker. Door overnames van portefeuilles is het momenteel zo dat één geldverstrekker eigenaar van vier verschillende Quion-nummers is. Om alles overzichtelijk te houden, zijn de portefeuilles van Quion 1, Quion 14 en Quion 19 opgenomen in de B.V. van Quion 30.