bestaande klanten

Je hebt al een Hypotrust hypotheek. Mogelijk heb je een renteherzieningsaanbod van ons ontvangen. Of misschien heb je een wijziging op je huidige hypotheek aangevraagd, zoals een verhoging. In die situaties gelden soms voor jou andere tarieven, dan wanneer je een nieuwe hypotheek afsluit. We noemen dit rentetarieven voor bestaande klanten.

Hieronder vind je een overzicht met de rentetarieven van onze bestaande hypotheekproducten*. Op je bankafschrift staat je geldverstrekker, bijvoorbeeld Quion 9. Ben je op zoek naar een rentelijst uit het verleden? Stuur dan een mail naar rente@hypotrust.nl.

* Fusie binnen Comfort Hypotheek
Per 1 november 2015 zijn binnen de Comfort Hypotheek een aantal B.V.’s samengevoegd. Deze zijn te herkennen aan de verschillende Quion-nummers (zoals Quion 30 B.V.). Vroeger was er per Quion-nummer een andere geldverstrekker. Door overnames van portefeuilles is het momenteel zo dat één geldverstrekker eigenaar van vier verschillende Quion-nummers is. Om alles overzichtelijk te houden, zijn de portefeuilles van Quion 1, Quion 14 en Quion 19 opgenomen in de B.V. van Quion 30.