betalingsproblemen

Verschillende oorzaken kunnen ervoor zorgen dat je financiële situatie verandert. Soms betekent dit dat het betalen van je woonlasten lastig gaat. Ook dan staat Hypotrust voor je klaar. Kun je door dubbele woonlasten, een restschuld, werkloosheid, een echtscheiding of om een andere reden je hypotheek niet meer betalen? Neem meteen contact met Hypotrust op, samen kijken we naar een mogelijke oplossing.

Je verwacht betalingsproblemen

Verwacht je binnenkort je maandlasten niet meer of maar deels te kunnen betalen? Neem dan contact met ons op, hoe moeilijk dit soms ook kan zijn. Hoe eerder wij van je situatie weten, hoe beter wij je kunnen helpen. Samen met jou bekijken we je situatie en zoeken we naar een passende oplossing.

Je hebt een betalingsachterstand

Heb je een betalingsachterstand? Neem dan contact met ons op. We begrijpen dat het niet makkelijk is om dit aan te geven. Maar samen met jou werken we aan een oplossing.

Neem contact op met de afdeling Bijzonder Beheer via 010 242 1021 of stuur een e-mail naar bijzonderbeheer@hypotrust.nl. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur.

Houd grip op je uitgaven

Door ervoor te zorgen dat je financiën op orde zijn kun je voorkomen dat je maandelijks meer uitgeeft dan er binnenkomt. Het Nibud geeft je een stappenplan om grip op je uitgaven te krijgen.

Heb je minder inkomen door werkloosheid, een scheiding of een andere reden? Het is dan goed mogelijk dat je recht hebt op toeslagen of andere tegemoetkomingen. Het Nibud heeft een aantal tips voor je verzameld.

Vraag hulp bij betalingsproblemen

Neem vandaag nog contact op met de afdeling Bijzonder Beheer. Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken van 08.30 tot 17.30 uur.

010 – 242 1021 bijzonderbeheer@hypotrust.nl