Het coronavirus en je hypotheek

De situatie waarin we nu leven is voor ons allemaal nieuw. En vraagt om een andere aanpak. Wij snappen dat de huidige situatie ook vragen met zich meebrengt. Wij volgen de maatregelen op de voet en blijven je zoveel mogelijk informeren. Heb je een Hypotrust hypotheek? Of heb je een aanvraag ingediend voor een Hypotrust hypotheek?

Heb je een Hypotrust hypotheek?

Ook in deze onzekere tijden doen wij er alles aan om je de gebruikelijke dienstverlening aan te bieden. Er zijn situaties die om een andere aanpak vragen. Een aanpak afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Wij volgen het nieuws op de voet en blijven je informeren over nieuwe ontwikkelingen binnen onze dienstverlening.

Betalingsproblemen door inkomensverlies

Door de coronacrisis kan het zo zijn dat je tijdelijk te maken krijgen met een lager inkomen. Het voldoen van de maandelijkse hypotheeklasten kan dan lastig zijn. Voor een grote groep Hypotrust klanten, die door de coronacrisis in de financiƫle problemen komen, bieden we een betaalpauze van vooralsnog drie maanden aan. Het gaat om klanten die een van de volgende Hypotrust producten hebben afgesloten:

  • Hypotrust Vrij Leven Hypotheek,
  • Hypotrust Woon Bewust Hypotheek
  • Hypotrust Comfort Hypotheek (Quion 9 & Quion 17)
  • Hypotrust OK Hypotheek
  • Hypotrust Trend Hypotheek

(!) Klanten die in aanmerking willen komen voor de betaalpauze moeten zelf contact opnemen met de afdeling bijzonder beheer van Hypotrust via 010 242 1021.

Voor overige Hypotrust klanten bekijken we per situatie hoe we kunnen helpen.

  • Bouwdepot verlengen

Is je verbouwing niet binnen de geldigheid van het bouwdepot afgerond? Bijvoorbeeld doordat bouwers of aannemers niet op locatie konden zijn? Wij bekijken jouw persoonlijke situatie. Neem contact op via onze contactpagina.

  • Mijn hypotheek passeert later

Passeert je hypotheek net buiten de offertegeldigheid omdat de notaris afspraken moest verzetten door de coronacrisis? Neem dan contact op met je adviseur. Wij bekijken dan vervolgens per persoonlijke situatie hoe wij kunnen helpen.

Heb jij een andere uitdaging die het gevolg is van deze coronacrisis? Ook dan beoordelen we jouw individuele situatie en bekijken we hoe wij hierin kunnen helpen. Neem contact met ons op.

 

Heb je een aanvraag lopen voor een Hypotrust hypotheek?

Een hypotheek aanvragen bij Hypotrust blijft gewoon mogelijk. We hebben het aanvragen van een nieuwe hypotheek voor jou en de adviseur zo makkelijk mogelijk gemaakt. Neem met vragen over je lopende aanvraag contact op met je adviseur.