betalingsproblemen

Verschillende oorzaken kunnen ervoor zorgen dat uw financiële situatie verandert. Soms betekent dit dat het betalen van uw woonlasten lastig gaat. Ook dan staat Hypotrust voor u klaar. Kunt u door dubbele woonlasten, een restschuld, werkloosheid, een echtscheiding of om een andere reden uw hypotheek niet meer betalen? Neem meteen contact met Hypotrust op, samen kijken we naar een mogelijke oplossing.

U verwacht betalingsproblemen

Verwacht u binnenkort uw maandlasten niet meer of maar deels te kunnen betalen? Neem dan contact met ons op, hoe moeilijk dit soms ook kan zijn. Hoe eerder wij van uw situatie weten, hoe beter wij u kunnen helpen. Samen met u bekijken we uw situatie en zoeken we naar een passende oplossing.

U heeft een betalingsachterstand

Heeft u een betalingsachterstand? Neem dan contact met ons op. We begrijpen dat het niet makkelijk is om dit aan te geven. Maar samen met u werken we aan een oplossing.

Neem contact op met de afdeling Bijzonder Beheer via 010 242 1021 of stuur een e-mail naar bijzonderbeheer@hypotrust.nl. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.30 uur.

Houd grip op uw uitgaven

Door ervoor te zorgen dat uw financiën op orde zijn kunt u voorkomen dat u maandelijks meer uitgeeft dan er binnenkomt. Het Nibud biedt u een stappenplan om grip op uw uitgaven te krijgen.

Heeft u minder inkomen door werkloosheid, een scheiding of een andere reden? Het is dan goed mogelijk dat u recht heeft op toeslagen of andere tegemoetkomingen. Het Nibud heeft een aantal tips voor u verzameld.

Vraag hulp bij betalingsproblemen

Neem vandaag nog contact op met de afdeling Bijzonder Beheer. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken van 08.30 tot 17.30 uur.

010 – 242 1021 bijzonderbeheer@hypotrust.nl